Annie, a tökéletes kutyák közt is a legtökéletesebb (örökbe fogadva)

Ismerjétek meg Anniet, a tökéletes kutyák közt is a legtökéletesebbet!  Az ugye mindenki számára egyértelmű, hogy csúnya kutyák nincsenek, rosszindulatú, gonosz ebek pedig végképp nem léteznek. Vannak viszont nehéz természetű kutyusuk, akik rengeteg traumán mentek keresztül, ezért bizalmatlanná váltak az emberrel szemben, esetleg  agresszívvé. Na, Annie nem ilyen. Anniet kenyérre lehet kenni. Ez a kislány kutyus annyira odavan az emberekért, hogy még dorombolni is megtanulna, csak hogy órákon keresztül babusgassa valaki.
Amikor belépsz a ketrecébe egy adag ínycsiklandó kajával, egyből a nyakadban van. De nem úgy jön, mint az orkán, nem ver le a lábadról, csak gyengéden a nyakadba borul,vigyázva nehogy kárt tegyen benned. Ha nagy sokára sikerült valahogy kibontakozz az öleléséből és kilépsz a ketrecből, szívtépő sóhajtások közepette elkezd enni. 
 
Rajta a legészrevehetőbb, hogy nagyon nehezen bírja a bezártságot, legszívesebben mindig az emberek társaságában lenne, szeret odabújni mindenkihez, kifejezni az odaadását, hosszú  perceken keresztül ül, átöleli a nyakadat és könyörög, hogy ne hagyd megint egyedül. 

Bár nagytestű kutya, nem igényel sok mozgást, inkább a társaság hiányzik neki, mint a szabadság. Nagyon nyugodt, szelíd, intelligens, a többi kutyához is barátságosan viszonyul. Nem ugat, nem próbál szabadulni.Tömbházban, kertesházban is megállná a helyét. Annie még fiatal, körülbelül 3éves. A legnagyobb vágya, hogy a TIED lehessen! 

Ha szeretnéd örökbe fogadni Annie-t, jelentkezz a ppz.janka@gmail.com címen, vagy a 0748692597 telefonszámon. A K9 Joker kiképzőiskola jóvoltából ráadásul három ingyenes kutyaiskola órát biztosítunk az új gazdiknak, erről részleteket itt találsz.

Pentru informatii sunati la 0748692597 sau scrieti un mail la ppz.janka@gmail.com! Pagina Facebook: facebook.com/radutermure

Comments