Zolócska – ő már gazdira talált!

Zolóka szerető gazdira talált, itt közöltük az örömhírt!

Középtermetű hím kutyus, aki lassacskán négy hónapja várja a menhelyen, hogy egy szerető család rátaláljon és örökbe fogadja. Rettentően intelligens kutya, de megvan benne még a kiskutyák bohósága is, imád játszani, szeret a hóban/ fűben hemperegni. Fontos neki, hogy játék közben oda-oda szaladhasson az emberéhez, hozzábújjon, megsimogassák, kényeztessék. A gyerekekkel nagyon jól bánik, a macskákat is úri kutya módján békén hagyja.

Zolót anno valaki kidobta az utcára. Néhány gyermek talált rá, akik szeggel kikaparták az egyik szemét. Súlyos kalciumhiánya volt, ezért a két hátsó lába sokáig görbe volt. Szerencséjére Radu Țermure úr magához vette a menhelyre. Kikezeltette, így a lábai nagyjából helyrejöttek, az örökbefogadási esélyeit azonban jelentősen csökkenti a vak szeme. Csodálatos módon, nem traumatizált kutya, nem fél az emberektől, sőt mindenkit hatalmas örömmel fogad, mindenkivel barátságos és a szemén kívül semmi sem különbözteti meg a szerencsésebb kutyatársaitól.

Ha szeretnétek örökbe fogadni Zolót, jelentkezzetek a ppz.janka@gmail.com e-mail címen, vagy hívjatok a 0748692597 számon. A K9 Joker kiképzőiskola jóvoltából ráadásul három ingyenes kutyaiskola órát biztosítunk az új gazdiknak, erről részleteket itt találsz.

Pentru informatii sunati la 0748692597 sau scrieti un mail la ppz.janka@gmail.com! Pagina Facebook: facebook.com/radutermure

Comments