Phoebe a Jóbarátok filmsorozatból (örökbe fogadva)

Phoebe kutyusunk a Jóbarátok filmsorozatból ismert szeleburdi, de rendkívül jólelkű szereplőjéről kapta a nevét. Malanois keverék, középtermetű, nyurga kutyalány, alig nyolc hónapos. Testvérei többnyire tömbházlakásban élő családok büszke tagjai lettek, akiknek első számú feladatuk gyerekekre vigyázni. Phoebe is jól érezné magát apartmanban, több gyermekes családnál, de kertben, akár más kutyák társaságában is rettentően elégedett lenne. Teljesen egészséges, kiegyensúlyozott személyisége van, nem ugrál fel az emberre, csak ha külön megkérik rá, de akkor is nagyon méltóságteljesen teszi. Ennek ellenére, ha játékra kerül a sor, előjön belőle a virgonc kölyökkutya.

Az ételét mindig megosztotta testvéreivel, most azonban, hogy őket mind befogadták, egyedül maradt és már nagyon szeretné ő is hazakerülni.  Radu Ţermure menhelyén mindenki nagyon szereti őt és azt kívánjuk neki, hogy minél hamarabb szerető családra leljen.

Ha szeretnéd befogadni Phoebe-t, jelentkezz a ppz.janka@gmail.com e-mail címen, vagy hívj a 0748692597 számon. A K9 Joker kiképzőiskola jóvoltából ráadásul három ingyenes kutyaiskola órát biztosítunk az új gazdiknak, erről részleteket itt találsz.

Pentru informatii sunati la 0748692597 sau scrieti un mail la ppz.janka@gmail.com! Pagina Facebook: facebook.com/radutermure

Comments