Az októbert öt sztár kiskutyával indítjuk, akik mind gazdira várnak a Kolozsvár melletti menhelyen

A legnagyobb vágyuk, hogy feldobják szürke hétköznapjaitokat és nyakatokba ugorjanak egy monoton munkanap végén, aztán együtt fetrengjetek az avarban, este pedig hozzátok bújjanak és egy csészéből igyátok a forró kakaót.   Fánika, Kópé, Slapaj, Panni és Noé, Radu Termure menhelyén izgatottan várják a gazdijelölteket.

Fánika
Fánika
Kópé
Kópé
Slapaj
Slapaj

Fánika, Kópé és Slapaj három kis nővésű testvér, rövid, csinos lábakkal, amik nem érik el a konyhaasztalon felejtett sült kolbászt. Ők felnőtt korukra is aprók maradnak. Fánika csendes,rendes kislány, a két fiú nagyon bátor, hősiesen küzdenek meg a nagy veszedelmekkel, legyen az gumilabda vagy plüss mackó. Mind a hárman imádják az emberek társaságát. Egészséges, jókedvű gyerekek. Körülbelül 3 hónaposak.

Panni
Panni

Panni utálja a menhelyen. Szeretne minél hamarabb hazamenni és szeretve lenni. Körülbelül 3 hónapos, kedves, játékos kutyus, imádja a gyerekeket és mindenki mást is, aki egy kicsi figyelmet szentel neki. Felnőtt korára középtermetű hölgy válik belőle.

Noé
Noé

Noé az anyukájával került a menhelyre, amikor még csak pár napos volt. Azóta eltelt 4 hónap és Noéból daliás úrfi lett. Kedves, jámbor kutyus, aki imádja a finom falatokat és a hasvakargatást.

Ha szeretnéd örökbe fogadni bármelyiküket, jelentkezz a ppz.janka@gmail.com címen, vagy a 0748692597 telefonszámon. A K9 Joker kiképzőiskola jóvoltából ráadásul három ingyenes kutyaiskola órát biztosítunk az új gazdiknak, erről részleteket itt találsz.

Pentru informatii sunati la 0748692597 sau scrieti un mail la ppz.janka@gmail.com! Pagina Facebook: facebook.com/radutermure

Comments