Karácsonyi ajándék akció a Radu Țermure menhelyén élő kutyák megsegítésére

Figyelem! Hamarosan itt vannak az ünnepek. Ez alkalomból karácsonyi ajándék akciót kezdeményezünk a Radu Țermure menhelyén élő kutyák megsegítésére. A cél: 2 tonna csirkehát vásárlása 850 kutyus részére az ünnepekre. A két tonna csirkehát 2 x 1500 lej. Aki legalább 150 lejt adományoz, különleges, méghozzá viselhető elismerésben részesül. Az alábbi pólók közül választhat (természetesen színt és méretet is).

A pólók egyediek, saját tervezésűek, karácsonyi ajándékként is megvehetjük őket a szeretteinknek. A pénz átadható nekem (Papp-Zakor Janka), elismervény ellenében vagy átutalható folyószámlámra – RO94BTRL01301201449354XX – Transilvania Bank. Átutalás esetén kéretik jelezni: “pentru catei/ a kutyusoknak”. A ppz.janka@gmail.com címen jelezze az, aki pólót igényel, és küldjétek el a címet, ahova a trikót küldhetem. Az akció lezártával ki fogom posztolni a számlát arról, hogy mekkora mennyiségben sikerült eledelt venni a kutyusoknak és boldog, habzsoló ebekről is töltök fel képeket.  🙂 Az ebek nevében is KÖSZÖNJÜK!

🐾 A pénzt azért kérem, hogy az én számlámra küldjék, ne egyenesen Termure úréra, mert így ellenőrizni tudom, kitől mennyi pénzt kaptam és kinek küldjek trikót. Aki nem igényel pólót, az egyenesen Termure úr számlájára is küldhet adományt: RO71 INGB 0000 9999 0050 0153 (RON).

🐩Várják-e a kutyák a karácsonyt? http://noklapja.nlcafe.hu/…/a-karacsonynak-a-ritus-a-legfo…/

Comments