Méra, az időnként galád hölgy (már nem örökbefogadható)

Mérában pezseg az életkedv, a lelkesedés, az energia, úgy érzi, hogy övé a világ. (Szerintem igaza van.)

Méra időnként galádságokra vetemedik, megtép más kutyákat. Hatalmas erejét komolyan kell venni, mert súlyos sérüléseket is okozhat. Az emberekkel kezes báránnyá válik, hozzád bújik, arcon nyal, praclit nyújt, röviden, hamisítatlan kisasszonyként is tud viselkedni.

Hatéves rottweiler leányzó, akinek cudar múlt áll a háta mögött, nem csoda, ha nem tanulta meg a modoros viselkedést a többi kutyával szemben.

Oltott, féregtelenített, készen áll rá, hogy egy magabiztos, határozott, erős gazdi oldalán példás eb váljék belőle. Sok törődést, odafigyelést igényel, sétálni szájkosárral és pórázon lehet csak vinni, nehogy kárt tegyen más kutyusokban. Tömbházlakásba egyáltalán nem ajánljuk, a legjobb lenne egy udvarban elkerített rész számára. Kötelező a sterilizáltatása!

Jelenleg a Veterniarius klinikán várja a gazdi jelölteket. Ha szeretnéd örökbe fogadni, jelentkezz a ppz.janka@gmail.com címen, vagy a 0748692597 telefonszámon.  A K9 Joker kiképzőiskola jóvoltából ráadásul három ingyenes kutyaiskola órát biztosítunk az új gazdiknak, erről részleteket itt találsz.

Comments