Dr. Bucka gazdát keres

Bucka tíz hónapos csacska kutyacsitri. Életvidám, pajkos fruska, aki elég gyakran töri rosszban a fejét. Egyedül hiába is engedi el az ember kutyaiskolába, mert útközben biztos irányt téveszt és valamelyik sarki kukás eblebujban köt ki.

Szerencsére, a tinédzserkori kilengéseit leszámítva, helyén van az esze. Nagy jövőt jósolunk neki. Valószínűnek tartjuk, hogy pár év múlva már prof. dr. Buckává növi ki magát, feltéve ha elég sikeres lesz a labdavisszahozásról szóló szakdolgozata. Persze, ehhez szüksége van egy rendes családra, aki egyengeti majd az útját.

Bucka nagyon jó haverja minden macskának és gyereknek. Sok szeretetet és törődést igényel, és akkor biztos nem fog letérni a helyes útról. Mire megszerzi a prof.dr címet középtermetű, feddhetetlen erkölcsű kutyaasszonyság lesz, aki mindig visszajön a hívó szóra.

Ha szeretnéd örökbe fogadni, jelentkezz a ppz.janka@gmail.com címen, vagy a 0748692597 telefonszámon.  A K9 Joker kiképzőiskola jóvoltából ráadásul három ingyenes kutyaiskola órát biztosítunk az új gazdiknak, erről részleteket itt találsz.

Comments