Örökbefogadható ebpalánták

Ezen a héten négy ebpalántát mutatunk be. Természetesen mindegyikük szerető családra vár. Hat hetesek, testvérek, bár nem hasonlítanak. (Az anyukájuk valószínűleg kissé ledér kutyahölgyemény lehet. Ejnye.)

Bár a földrajzi felfedezések kora már jócskán lejárt, Purdé, a kalandor képes bárkinek a lakásában új, meghódítatlan területekre találni. Új zugra lel bármely szekrényben, és ehhez egyáltalán nincs szüksége egy egész flottához, elég neki a négy fürge lábacskája és a borotvaéles eszecskéje.

Purdé különleges szépségű poronty, úgy néz ki, mint nagytata véletlenül 90 fokon kimosott gyapjúpulóvere.

Szabadidejében szívesen áriázik, a hangja túlszárnyalja Pavarottiét. Ez a kedves gézengúz, felnőtt kutya korára középtermetű primadonna lesz.

Purdé testvére, Brünhilda igazi hétalvó. Tudja, hogy a sok alvás jót tesz a bőrnek. A rengeteg durmolás meghozza a hatását: Brünhilda gyönyörű, ránctalan kutyakisasszony. Még kicsit félénk, álomvilágban élő gyermek.

Bendegúz úgy tesz, mintha jófiú lenne. Valójában ő a valaha élt legravaszabb bandavezér. Mindig elsőként eszik, időnként rajtaüt az éléskamrán és kifosztja. Okos, önálló lurkó.

Bárány Boldizsárt könnyen össze lehet téveszteni nagymama fehér, kötött gyapjúzoknijával. Kissé félénk, puha, és édes, mint a vattacukor.

Ha szeretnéd örökbe fogadni valamelyik kutyakölyköt, jelentkezz a ppz.janka@gmail.com címen,  a 0743390785 vagy 0748692597 telefonszámokon. Manases Sándor állatorvos ingyen vállalja a sterilizálásukat és az oltásukat. A K9 Joker kiképzőiskola jóvoltából ráadásul három ingyenes kutyaiskola órát biztosítunk az új gazdiknak, erről részleteket itt találsz.

Comments