Nyugalom, az új év se lesz kutyátlan

Miss Mistyben egy Monet festmény kelt életre, bundája olyan, mintha apró, tiszta színfoltokat festettek volna egymás mellé, amelyek kellő távolságból nézve optikailag keverednek és kellemes szín-fény hatást keltenek. Az arcát kecsesen átszelő fehér sávot talán egy borz inspirálta, mindenesetre az összehatás tökéletes. Miss Misty kifinomult stílusa bármelyik Versace modell mellett megállná a helyét.

 

Misty a megjelenésnél is többet ad a belső szépségre. Mindenkivel kedves és megértő, még a cicákkal is. Őszinte érdeklődéssel hallgatja meg a problémáid, a megfelelő pillanatban bújik hozzád és átmelegíti összefacsarodott szívedet, olyan sikerrel, hogy egyből lemondhatod az összes további ülésedet a pszichológusodnál. Energikus, középtermetű kutyahölgy, aki megtanítja neked, hogyan kell a velejéig kiélvezni az életet.

Alig tíz hónapos, de már most sokkal intelligensebb, mint sok egyetemista. Misty olyan kutya, akit a barátaid több buliba fognak meghívni, mint téged. Ha együtt tudsz élni ilyen tökéletességgel, fogadd örökbe Mistyt!

Jelentkezz érte a ppz.janka@gmail.com címen, a 0743390785 vagy 0748692597 telefonszámon.

Comments