Fistiq, a vörös kandúrtünemény (örökbe fogadva)

Tágra nyílt sárga, igéző szemek, pisze, fitos orr , kecses lábak!

Fistiq, ódákat zenghetnék rólad!

 

A kutyáinkat mindig arra bíztattuk, hogy szeressék a cicákat, s most úgy gondoltuk, hogy ideje lenne jó példával elől járni és a Rexitet egy macskabarát felületté tenni, amiben a dorombolásra vágyók is örömüket lelhetik. Sir Mock után- aki macskaként előszőr hódította meg a Rexitet- Fistiq a következő, aki elég rátermedt volt arra, hogy megtörje a kutya uralmat.

 

Fistiqnek a szépsége egy vörös macskamedvéjével vetekszik. Garfield bundájáért rajongnak a gyermekek, az életunt, elfásult arcokra is mosolyt csal, beleremegnek a pókhálós szívek és legördülnek elé a vörös szőnyegek. De Fistiqnek nem kell a rivaldafény. Ő csak szeretetre és tonhalra vágyik. Az utóbbira nem azért, mert haspók (Fistiq nagyon csinos cicaúrfi), hanem mert allergiás a normál cicaételre. Emiatt speciális táppal kell etetni, aminek sajnos dupla az ára , az átlagoséhoz képest. Fistiq borzasztóan röstelli, hogy ilyenfajta plusz költségekbe veri a barátait, akik jelenleg vigyáznak rá, de próbálja sok-sok szeretettel és dorombolással kárpótolni őket.

Ha szeretnéd örökbefogadni ezt a csodálatos, három hónapos kandúrsrácot, jelentkezz a ppz.janka@gmail.com címen, vagy a 0748692597 telefonszámon.

Comments