Vuksi, a galamblelkű mackókutya

Sokan előítélettel viseltetnek a Rottweilerek iránt, jó páran igencsak tartanak ettől a kutyafajtól és messziről kikerülik őket, ha szembe találják magukat velük az utcán. Tény, hogy a Rottweilerek erős, izmos kutyák, akiknek nagyon jó a küzdő és védekező képességük, de pont azért mert nagyon kiegyensúlyozott és megbízható állatok, akiket könnyen lehet tanítani, használják őket rendőr és mentő kutyákként. Odaadóak és hálásak, ideális családtagok, a gyermekekkel óvatosan, szeretetteljesen bánnak.

Vuksi a galamblelkű mackókutya őszinte, karizmatikus egyéniség, akinek mindig fülig ér a szája. Tőle tényleg csak a nagyon majrés emberek ijednek meg, a kóbor macskákkal már akkora haver, hogy high five-ot adnak neki az utcán.

A hat éves Vuksi nem rég, gyors egymásutánban elvesztette az anyukájaként szeretett nénit és bácsit is, akik a családjukba fogadták pici korában. A Veterinarius állatklinika vette gondozásába az egyedül maradt Rottweilert és mindent megtett azért, hogy elfeledtesse Vuksival az őt ért szomorúságot. Az orvosok és az ott lakó macskák is meglepődtek rajta, mennyire kezes, szelíd kutya Vuksi.

Vuksi teniszlabda-fanatikus, a mottója “ Haver, ez a teniszlabda nem fog elrepülni magától”. Ha szeretnéd örökbe fogadni őt, készülj fel rá, hogy Vuksi ki fog mozdítani a tv előtti komfortzónádból, és kivisz a legközelebbi (vagy a legtávolabbi) dombra, ahol alkalmad lesz órákon keresztül gyakorolni a teniszlabdadobáló képességedet.

A jelentkezésedet várjuk a ppz.janka@gmail.com címen, vagy a 0748692597 telefonszámon. Vuksi naprakészen áll az oltásokkal és a féregtelenítéssel, sterilizált, makk egészséges.

Comments