Sir Mock gazdisodna

Emlékeztek még Sir Mock lovagra, a Rexit első cicájára? Sir Mockot nagyon hamar örökbe fogadta egy kisgyerekes, macskás család, de sajnos lovagunkat maga alá gyűrte a női uralom, és elég sokszor kikapott a ház úrnőjétől, egy rigolyás cicahölgyeménytől. Mivel Sir Mock úrikandúr, tudta, hogy nőstényt soha nem ütünk vissza. Sajnos ez azt eredményezte, hogy mindig ő húzta a rövidebbet és hamarosan elég keservessé vált az élete a házsártos társa mellett.

 

Noha a család gyerekeit imádta, arra a szomorú elhatározásra jutott, hogy új család után kell néznie. Mi Rexitesek persze azért vagyunk, hogy minden törött cicaszívet, és persze ebszívet meggyógyítsunk, és most az egész csapatunk újult erővel keresi ennek a bájos macskaúrfinak az új, tökéletes családot.

Sir Mock ez idő alatt 8 hónapos serdülő lovaggá cseperedett, és bár kasztrált, még mindig nagyon jóvágású cicasrácnak számít elit körökben. Természetesen az oltásokkal, bundaápolási praktikákkal és féregtelenítéssel is napra készen áll. Ha szeretnéd örökbe fogadni jelentkezz a 0741922684-es telefonszámon vagy az angyalosibea@gmail.com e-mail címen.

 

 

Comments