Mi ez a Rexit és hogyan segíthetsz?

Ezt a blogot azért hoztuk létre, hogy segítsünk gazdát keresni azoknak a kutyáknak, amelyek jelenleg Kolozs megye legnagyobb állatmenhelyén élnek. A Fejérdi fogadók (románul Padureni, Kajántó község része) mellett található, Radu Ţermure által működtetett állatmenhelyről sajnos április végéig közel ezer állatot kell elköltöztetni, a probléma az, hogy sajnos egyelőre nincs hova, mert nem sikerült megfelelő áron megfelelő helyszínt találni.

Update: A blogot kibővítettük a Veterinarius állatorvosi rendelőben, gazdira váró kutyusokkal.

A menhely működtetésében önkéntes fiatalok és állatorvosok segédkeznek, de a munka nagy részét a menhelyet működtető Radu Ţermure végzi, aki saját költségén bérli és tartja fenn azt. Az ügy fejleményeiről itt számoltunk be. A blogot egy önkéntes, Papp-Zakor Janka  szerkeszti. A fotókat szintén önkéntes alapon, Angyalosi Beáta készítette.

Szeretnél örökbe fogadni egy kutyust, miközben ezzel nemcsak rajta segítesz, de hozzájárulsz ahhoz is, hogy ennek a közel ezer kutyának is könnyebb legyen a sorsa? Itt az alkalom, nézz szét a blogban!

A kutyák önmagukban is ajándékot jelenthetnek valakinek, de jó tett helyébe jót várj: azoknak, akik az általunk bemutatott kutyák közül örökbe fogadnak egyet, megpróbálunk segíteni. A K9 Joker kiképzőiskola jóvoltából Kiss Zoltán és Petruska Imola Ágnes kiképzők három ingyenes kutyaiskola órát biztosítanak azoknak a gazdiknak, akik a Radu Termure által istápolt kutyát fogadnak örökbe. Ezeken a találkozásokon a kutyák rászokhatnak a társas viselkedésre, vagy megtanulhatnak a pórázhoz szokni, illetve számos más dolgot sajátíthatnak el, amivel könnyebben beilleszkedhetnek.

Ha nem áll módodban, hogy hazavigyél egy kutyát, akkor is segíthetsz azzal, hogy pénzt adományozol a menhelynek, életeket menthetsz meg vele.

Paypal: radutermure@gmail.com

Account numbers:
RO71 INGB 0000 9999 0050 0153 (RON)
RO93 INGB 0000 9999 0137 7413 (EUR)
RO76 INGB 0000 9999 0194 3326 (USD)
ING Bank Romania: 11-13 Kiseleff Avenue,
Bucharest 1, SWIFT Code: INGBROBU

Pentru informatii sunati la 0748692597 sau scrieti un mail la ppz.janka@gmail.com! Pagina Facebook: facebook.com/radutermure