Alvin, a táncoslábú kutyus

 

Már jó ideje a menhelyen rostokol. Középtermetű, kissé molett hím. Nagyon halványan talán emlékeztet a shiba inu japán kutyafajtára, de őszintén meg nem tudnám mondani pontosan, hogy milyen keverék. A lényeg, hogy igazán különleges kutya, nagyon jó humorérzékkel van megáldva, elbűvöl mindenkit a személyiségével. Amikor belépünk hozzá a ketrecbe, mindig örömtánccal üdvözöl és mindent elkövet, hogy meggyőzzön minket odaadásáról.

Bár a kölyökkoron már jócskán túl van,még mindig pajkosan hívja az embert játszani.

Ha gondolkodsz rajta, hogy megoszd vele tömbházlakásodat, biztos lehetsz benne, hogy Alvin nem fog kárt okozni az újonnan vásárolt bútoraidban. A felnőtt ebek, a kölykökkel ellentétben, nem rágnak mindent szét, mivel nem nő már a foguk. A szobatisztaságra is könnyen ránevelhetők.

Tavaly nyáron hazavittem a menhelyről egy öreg kutyát az újonnan renovált lakásunkba. Most, hét hónap elteltével átgondoltam, hogy mennyi kárt okozott, mióta befogadtam, és az eredmény nulla.

A leghálásabb, legszófogadóbb, legtökéletesebb kutyára számíthatunk, ha egy felnőtt ebet fogadunk örökbe!

Ha szeretnéd örökbe fogadni, jelentkezz a ppz.janka@gmail.com címen, vagy a 0748692597 telefonszámon. A K9 Joker kiképzőiskola jóvoltából ráadásul három ingyenes kutyaiskola órát biztosítunk az új gazdiknak, erről részleteket itt találsz.

Pentru informatii sunati la 0748692597 sau scrieti un mail la ppz.janka@gmail.com! Pagina Facebook: facebook.com/radutermure

Comments