Harmat, az arisztokrata keverék (örökbe fogadva)

Harmat, a hajadon ebtünemény brit, nemesi collie felmenőkkel büszkélkedhet, akik valószínűleg közeli viszonyt ápoltak a kóbor kutyatársaikkal, ami a családfa gyors gazdagodását eredményezte. Sajnálatos módon, Harmat már nem baldachinos ágyban született. Ennek ellenére, az ő vére még mindig kék. Természetesen, nem szokott ezzel kérkedni.

Mint az arisztokrata múlttal rendelkező kutyáknak általában, neki is sok szabadideje van. Mivel nagy rajongója a természettudományoknak, főként a biológiának és a csillagászatnak, ezt az időt szereti a természetben, csendes megfigyeléssel tölteni.  Harmatot valaki az állomáson hagyta kölykeivel együtt. Sokáig várt, reménykedve, hogy tévedés történt, és mégis utána jönnek, de hiába.

Szerencséjére egy járókelő felfigyelt a tündérszép kutyusra, akiről lerítt, hogy  üknagyszülei bárók és báronék voltak. Elvitte a Veterinariushoz, akik számára igazi megtiszteltetést jelentett, hogy ilyen kutyust láthatnak vendégül.

Harmat szeretne most már egy komoly, felelősségteljes család tagja lenni. Középtermetű, fiatal nőstény kutyus.

Ha szeretnéd örökbe fogadni, jelentkezz a ppz.janka@gmail.com címen, vagy a 0748692597 telefonszámon.  A K9 Joker kiképzőiskola jóvoltából ráadásul három ingyenes kutyaiskola órát biztosítunk az új gazdiknak, erről részleteket itt találsz.

 

Comments