Rezső bácsi, az elmélkedő (örökbe fogadva)

Frissítés:  Rezső bácsi ellátogatott a borbélyhoz egy fiatalosabb megjelenés reményében. Sármos fiatal urat varázsoltak belőle, ő pedig két lábra szökkent, és csípőt riszálva bemutatta egyedi boogie -woogie tánctudását a fiatal közönségnek. Meg kell hagyni, Rezsőke a parkett ördöge! Csoda, hogy még senki nem jelentkezett, hogy örökbe fogadja. 

Bea felolvasta az összegyűlt társaságnak a Corvin magazin e heti vicceit, amiken Rezsőke a hasát fogva nevetett.

Utána gyakorolta kicsit a pózolást. Ez annyira jól megy neki, hogy tavaly már a Vogue magazin is felfigyelt modell alkatára. Januárban szinte címlapon szerepelt.

Tény, hogy a mai világban ritka a természetes szépség,  Rezső bácsinak azonban nincs szüksége semmilyen kenceficékre. Az ő szépsége a belőle áradó szeretetből merítkezik.

Rezső bácsi első látásra marcona öregúrnak tűnhet. A torzonborz külső mögött azonban egy jámbor apóka rejtőzik. Rezső középkorú  bácsi, aki már megtanulta értékelni az élet apró szépségeit. A fiatal kutyatanoncok is szeretik Rezsőkét megnyerő természete miatt.

Apró termetű, végtelenül nyugodt, megfontolt, elegánsan lassú. Rezső bácsi nem fog felugrálni rád ha hot dogot eszel, mert tudja, hogy a hot dog egészségtelen és nem illik össze-vissza ugrálni. Nem tanította senki erre, magától jött rá, miközben az élet komoly kérdésein töprengett.

Hamarosan kasztrálva lesz, így a fölösleges energiáját is- amit eddig Irma és Berta nénikre fordított- okosan fogja tudni felhasználni. Lehet majd vele sakkozni, dokumentum filmet nézni, könyvtárba járni. Nem kell aggódni a kora miatt, noha 6-7 éves, mivel nagyon ügyel az egészséges táplálkozásra, akár még 10 boldog évet is együtt tölthettek vele. 

Jelenleg a Veterinarius klinikán elmélkedik.

Ha szeretnéd örökbe fogadni, jelentkezz a ppz.janka@gmail.com címen, vagy a 0748692597 telefonszámon.  A K9 Joker kiképzőiskola jóvoltából ráadásul három ingyenes kutyaiskola órát biztosítunk az új gazdiknak, erről részleteket itt találsz.

Comments